set fire to everything


At the moment

Just nu så sitter jag på buss 701 mot Nyköping. Klockan är 08:28 och jag börjar 10:00. Kommer i tid idag för en gångs skull. Sitter med hörlurarna ipluggade i öronen med Hollywood Undead på högsta volym. Idag hoppas jag är en bra dag. För efter skolan ska jag träffa min bästa vän Emma, och ikväll kommer min underbara pojkvän till mig. 

Var hos tandläkaren igår ockå, de lagade min tand med plast (eftersom jag bet av den på fyllan när jag skulle öppna en kapsyl för ca 1 ½ år sedan...) så det känns skönt att jag slipper ilningar iallafall. 

Nu ska jag läsa bloggar, skriver senare, puss!

new in;

Var på stan idag med mamma, min lillebror och vårat fosterbarn Linus, fick med mig det här hem:

brun hårfärg så nu är jag brunett och hoppas på att kvalitén på mitt hår ska bli bättre, är ju trots
allt brunett i grund och botten. Ser dock jätte tjock ut och som att mina ögon skelar på bilden..

3 höstiga nagellack; plommon lila, beige och vinrött, super snyggt på hösten! En ny deo och puder.

3 BH:ar och 2 par trosor. 

En kalender som jag kan "designa" själv och göra den personlig, och tuchpennor!

Nya UGGs.

Ett par kängor som jag föll för direkt! 

Ja det var typ det.. Vill ha imorgon så jag får träffa min Adam.. :( Åker ju som sagt på Foto-resa med fotogruppen
(kolla in våran blogg! www.lbsfoto.blogg.se!) till B.la. Danmark, Öland, Lund & Österlen, ska bli grymt roligt!


igår..

missade jag bussen...

missade jag bussen, men jag var glad iallafal..

för jag fick fina sms av min underbara pojkvän ♥

Fotografisk bild A

Idag har vi som alla andra Torsdagar haft fotografisk bild hela dagen, eller vi skulle ha haft. Klockan 10 hade vi ett studiebesök inplanerat på C/O Lönnström (tror jag det hette?) som är en reklambyrå som ligger runt knuten vid stadshuset ungefär. Det var faktiskt väldigt intressant och jag älskade deras lokaler, så gammeldags men ändå moderna, me like big time! Efter det hade vi lunch och för förska gången sen jag gick i nian har jag ätit hamburgare i skolan haha! Sedan fortsatte våran fotolektion då vi gick igenom ljus och lite enklare photoshop trix. Tänkte slänga upp 2 bilder jag blev nöjd med! :) 


En bild på Frida med mjukt ljus.

Frida igen men bilden är fotat i mot-ljus.

Nathalie i sidoljus med lite skugga.

En "behind the scenes" bild på Nathalie :)

Just ja! Fixade en APU-plats på min gamla skola Malmaskolan med min gamla bild/engelska-lärare Maarit, ska hjälpa henne på bilden genom att lära ut foto till eleverna, ska bli jätte roligt och vill börja planera redan nu haha!
Ringde även och bokade en tandläkartid i förrgår som jag skulle ha gjort i maj egentligen... Men nu är det gjort iallafall haha!

presentssss


Min pojkvän har ju som sagt varit i Turkiet och detta köpte han med hem till mig, Jägermeistern är på 1 liter så den är lika stor som ett mjölkpaket, kan ni då tänka er hur liten och söt vattenpipan är?! Svart med renar på också, skit-gullig haha! Fick även apelsin-tobak till har aldrig rökt det till vattenpipa förut men den var verkligen en hitt må jag säga! :) Min pojke är bäst ♥

Red, Grey and purple.


Inte bloggat på år och dagar känns det som, och det finns det många anledningar till, dock är dom för privata för att jag ska skriva ut allt här. Men jag har skola och det är så mycket plugg just nu, jag håller på att söka jobb, jag och adam letar efter en lägenhet, jag, min vän & pojkvän planerar lokalfest, haft bloggtorka inga idéer osv. Men nu är jag tillbaka för att stanna, iallafall ett tag! :)

Just ja har nog inte heller nämnt att jag ska iväg på en road-trip (fotoresa) till B.la. Danmark, Öland och Lund med min foto-grupp i skolan och våran fotolärare: Emma Svensson - En utav Sveriges bästa fotografer (ni hittar henner på www.Emma.Rockfoto.nu) den 29 september till 1 oktober och fota natur-fotografier, kommer bli riktigt roligt och vi är ett skönt gäng som åker! Ni kan kolla in våran skol-blogg här --> www.lbsfoto.blogg.se ! :)

Haters gonna' hate.


En gammal favorit-bild med en ny redigering. Tänkte bara säga till den anonyma personen som kommenterar mina inlägg med kränkande och dryga kommentarer och utger sig som "pojkflickan" och "flickpojken" borde lägga ner med det. Kommentarerna är anmälda och inom en snar framtid kommer det dyka upp ett fint litet brev i din/eran brevlåda. Inte det smartaste att kränka fel tjej, haters gonna' hate ;)  Annars kan du säga ditt namn så kanske jag kan försöka dra tillbaka anmälan. Men bara kanske om du kan ha stake nog att berätta vem du är, ärlighet lönar sig vet ni.

Ny design.

Hade ingenting för mig då min pojkvän inte sover hos mig ikväll (som är ganska ovanligt nu för tiden haha!) så jag bestämde mig för att designa om min blogg. Ville ha den enkel men ändå fin och stilren, så det resultatet blev såhär! Får funka för tillfället. 

Ser du inte den nya designen? Tryck F5!

'


Är en tjej.

h o l l y w o o d u n d e a d '


You know that hiding ain´t gonna keep you safe
Because the tears on your face
they leak and leave a trace
So just when you think the true love´s begun
it goes off at any second just like a loaded gun'

Det är okej att känna!


Den här videon berörde mig, gör som mig och sprid den vidare!


And I'd just like to say
I thank god that you're here with me
And I know you too well to say that you're perfect
But you'll see, oh my sweet love, you're perfect for me

I know all your secrets, and you know all of mine
You're always here to hold me up when I'm losing my mind
I wish that I was stronger so that I had more to give
I'll share everything I have and we'll find a way to live ♥

Adam Norström (♥) 4/5 - 2011, vi hade 4 månader igår, är fortfarande nykär ♥

förlåt


har bloggtorka just nu och massa andra saker att tänka på, kommer tillbaka till bloggen
inom en snar framtid, keep it up bitches! :)

RSS 2.0