- Jag saknar det, faktiskt.

Träningarna nere på klubben och allt härligt folk, den stenhårda träningen så man nästan ville gråta och springa ut och kräkas, de superhårda slagen och sparkarna som orsakade blåmärken överallt, alla brutna tår och blåsor. Jag saknar träningen, väldigt mycket. Tråkigt att allt blev som det blev..












stars and stripes


Fick tröjan idag, sitter kanonbra OCH jag fick till mitt hår väldigt bra idag, när det inte ens är en speciell dag..
Men på julafton kommer jag vara en riktig pingla haha!

om jag kunde, skulle jag nog dejta mig själv!


Den vänstra bilden är från min nyårs-klädsel förra året, och den högra är på min nya klänning (as dålig bild, det kommer en ny!)

Vilken gillar ni bäst?

jul-outfit!

Letade som en galning efter en klänning att ha på julafton när jag fick hem min supersnygga svarta som jag ska ha till nyår som satt som en smäck! Hittade dock ingen finare röd klänning som inte kostade skjortan, så jag beställde denna goding istället! Såhär kommer min jul-outfit se ut på ett ungefär! (allt utom tröjan är ungefärliga saker på vad jag redan har! Byxorna är höga också!)


Vad ska ni ha på er på julafton? :)

4:e advent.

Ja tiden går så fort så nu är det sista ljuset i adventsljusstaken tänt och vi har endast 6 dagar kvar till julafton och 13 dagar kvar tills vi lägger år 2011 bakom oss och välkomnar år 2012 - årets då jorden ska gå under. Tror ni på sånt tjafs? Nej jag vet inte riktigt, jorden ska ju ha gått under minst 1000 gånger innan den 21 december 2012, så jag tror nog vi överlever der också! 

Var ute och gick idag med min fina pojkvän när snön faller så fint ner mot marken, nu hoppas jag att den kan stanna iallafall tills julafton, sen skiter jag väl mer eller mindre i den haha!



Blogkeen

Jag är med och tävlar om en goodiebag från bloggkeen!


we found love ♥



Fucking perfect.


Jag och min fina vän inne på super star toaletten (haha!) igår när vi firade min vän tobias som fyllde 18 år!

Och såhär såg jag ut tidigare idag när jag och min pojkvän for till Eskilstuna för att handla lite julklappar, 
slutade även med att vi käkade lite thai wook på tuna park och jag inhandlade juldukar till lägenheten! :)

Dag 3 - Mina föräldrar.

Mina föräldrar är dom bästa människorna som finns, tack vare dom har jag blivit den jag är idag. 

Min mamma heter Carina och är född 1962 och kommer från Eskilstuna. Där är hon uppväxt med mormor och morfar och min moster & morbror. Mamma är yngst i syskonskaran. Hon är kortare än mig, skulle tippa på ungefär 160 cm, hon har kort hår och supersnygga glasögon. Min mamma och jag vi har samma klädstil, eller ja, jag tar hennes kläder för jag tycker dom är snygga. Lite roligt är det haha! Hon är vänlig mot alla som är det mot henne och tycker inte om skitsnack, hon är en superbra djurvän och gillar att pyssla hemma. 

Min pappa heter Over och är född 1961 och är uppväxt här i Dunker där vi bor. Han har bott här med farmor och farfar och mina farbröder Thomas och Pär. Pappa är mellanbarnet i syskonskaran. Pappa är den snällaste man kan finna i denna vida värld, han vill alltid det bästa för sin familj!

Det var väl lite kort om dom! :)



When it's time to party like there's no tomorrow!


Ångrade mig i sista sekund och beställde den här klänningen som ska pryda min kropp på nyår istället! Så galet nöjd!

Dag 2 - Min första kärlek.

Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla för min första kärlek, alla har ju som små haft små känslor för nästan alla som var det minsta lilla söta haha! Eller när jag var 14 när jag hade mitt första förhållande som "äldre" som bara höll i 9 dagar tills jag inte orkade med honom längre? 

Eller mitt första 'seriösa' som höll i 2 ½ månader? Eller i vintras när jag var så kär så jag inte visste vart jag skulle ta vägen? 

Nej jag vet faktiskt inte... Så jag svarar nog Adam, för honom vill jag leva med resten av mitt liv. 
Det är endast med honom som jag ser en framtid, kan inte tänka mig med någon annan.
Det är jag och adam, så är det bara!



Skaffa en fotobok hos fotoklok!


Är du som jag sugen på att samla alla dina fina, snygga och festliga bilder i en bok?
Då tycker jag att du ska klicka dig in på fotoklok och gör din egna fotobok!

Hur bra vore det inte att ge bort en sån här bok? Till det nygifta paret, till kompisen från den roliga resan ni gjorde tillsammans, eller till pojkvännen på alla hjärtans dag med gulliga bilder på er? Med fotoklok har du chansen att kunna klippa och klistra så du får ihop en perfekt bok för just dina krav och mål, och leveransen är endast 4 dagar, super snabbt!







Dag 1 – Presentera mig själv.

Tänkte köra en sån här grej åter igen och ska försöka göra det nu till sista dagen! So here we go!

Jag är en tjej på 17 (och ett halvt!!!) år gammal. Jag föddes den 12 juli 1994 på BB i Eskilstuna. Jag är uppväxt i ett litet samhälle straxt utanför Malmköping som heter Dunker. Dunker består mest utav skog och åkrar... Men det är fint och det var nog bra att växa upp på landet. Där bor jag med ungefär halva min familj, Mamma, Pappa, mina bröder Björne och Joel och ett fosterbarn som heter Linus. Mina två äldsta syskon bor inte hemma, en i Eskilstuna och en i Sparreholm med pojk- och flickvänner.

Jag går andra året på Ljud och Bildskolan (LBS) i Nyköping som startades upp hösten 2010, så vi är alltså en av de första klassen som har gått här. Där läser jag Media och i år med inriktning foto. Jag har läst fotografisk bild A och håller på med B, och till våren ska även C vara avprickat! Till nästa år, som är mitt sista år i skolan kommer jag att läsa webbproduktion.

Jag har en pojkvän som heter Adam som jag har varit tillsammans med i 7 månader, utan tjafs och bråk bara massor med kärlek, så vi har ett väldigt bra förhållande och jag vill inget annat än att spendera alla mina timmar, dagar och år med honom. Den 16 december flyttar vi ihop i en lägenhet på 56 kvadratmeter och balkong i Malmköping. Det kommer bli så otroligt skönt och mysigt med ett eget hem.

Annars är jag en väldigt glad, positiv och rolig tjej som tar livet med en klackspark och tar ingen skit jag inte förtjänar och berättar precis vad jag tycker och tänker. Jag har ganska många intressen som b.la. inredning, mode och allt som räknas in där (skönhetsprodukter, hår, smycken, kläder, skor osv!), fotografering och allt som hör till, såklart! Umgås med mina vänner som håller mig på marken och förstår mig utan att jag ens behöver säga ett ord, webbdesign osv. Sen gör jag sånt som alla ungdomar gör, festar, hänger vid datorn osv. Där har ni en kort presentation om mig, imorgon kommer jag berätta om min första kärlek, kika in då!



Crosses


I skolan idag,


Så spelade vi in vårat nyhetsprogram på mediakomunikationen :)

Och på mediakunskapen håller vi på med layouter, ska fixa ihop en power point redovisning om ekologisk mat och ha en passande leyout, håller på med en logga (den är långt ifrån klar!) i photoshop, har målat med ritplatta också, så sjukt svårt haha!

December månad



I Lördags gick jag på julmarknaden med Melinda och Frida, det är ett gott tecken på att det snart är jul!
Fick hem årets skolfoto här om dagen (ja jag var lite sen med att beställa haha..)
Igår föll årets (eller ja om man inte räknar med snön som "hörde till förra året") snö här i malmköping! 
Och idag beskådade jag en vacker solnedgång ifrån skolans fönster!

julkänsla!

Tänkte sprida lite julkänsla här, så jag länkar min julplaylist från spotify, enjoy!

eh typ jul <-- bra namn va? ;)

idag,


Lagade kyckling- och räkgryta till la familia idag.


Julpyntade mitt rum och min adam sov.......................................................

mysigt



Lovade att lägga upp en helkroppsbild på min 'onepiece' till hanna, här har du! Hade dock ingen bra spegel och orkade inte hålla på att byta objektiv på systemkameran hoppas det duger haha! Ingen bild på den svarta... har en likadan svart somsagt.

just little things





RSS 2.0