i will not miss it.

Jag har precis gjort klart det sista jag har legat efter i, i både Svenska B och Matte B. Känns skönt att ha allt gjort nu innan bytet. Imorgon ska jag till skolam prata med lärarna och få omdömen i alla ämnen som jag kan ge mina nya lärare, lämna in min kära laptop och skriva ut mig ur skolan. Kommer bli så otroligt skönt och spännande att byta skola, men ändå så är jag lika rädd som en liten barnunge, mest nervös. Men det blir nog bra, hoppas & tror jag!

Nu ska jag krypa ner i sängen med min fina pojkvän, och låta drömmarna flöda iväg de här 5 timmarna av sömn jag kommer få. Uppdaterar mer senare under dagen!




how could anybody know?

Dag 4: En bild på hur du mådde förut. 

Bilden är typ 2-3 år gammal, men den beskriver nog mesta delen av hur jag mådde.

Eller såhär, skir glad och svävade på moln. 

Det var väldigt olika, egentligen mådde jag väldigt dåligt så fort jag var själv och tankarna började cirkulera i mitt huvud, annars mådde jag kanon. Tänk att livet kan ändras på bara 2 sekunder?

Citerar självaste Kaptenen "9 månader tar livet att bli till, men på blott en 10 dels sekund, slocknar det på".

lovely

Dag 3: En viktig person i ditt liv.

Alltså det här är en knepig utmaning haha. Har väldigt många personer som är viktiga för mig. Min familj som består av mamma, pappa, 1 syster och 3 bröder. Min bästa vän och alla mina andra nära och kära vänner, och såklart min pojkvän! 



Min julafton!

Har ju inte ens uppdaterat vad jag har fått i julklapp eller några julbilder, so here you are!













Ja där har ni lite bilder! :)

Svar på tal.

Fick en kommentar om varför jag ska byta skola och om anledningen var för att komma närmare min lägenhet för att jag älskar att fota osv.

Jag byter till en media-linje så kommer fortfarande att forografera, det är ingenting jag ger upp! :)
Nu när jag bor i lägenheten så har jag närmare till eskilstuna då det bara tar ca 30-40 minuter med buss och de går oftare än till Nyköping, dit tar resorna ungefär en timme. Så det blir kortare resor, och jag kommer läsa lite andra ämnen för att få ihop rätt antal gymnasiepoäng till jag tar studenten. Det är för att jag skulle ha fått dom 400 poängen när jag läste webbproduktion i trean på LBS, men de kurserna finns inte på St Eskil. Så jag kommer fortfarande gå media!

Hoppas du är nöjd med ditt svar! :)

(Ändrade designen till en annan så länge, tröttnade så mycket på den jag hade.)

Lägenheten.

Tänkte slälnga in lite bilder som jag tog på lägenheten för ett par dagar sedan!






(Tv-bänken är numera vit!)

(vi ska köpa sängram snart därför ligger madrasserna på golvet!)

(fick inget bra kort inne i badrummet men vi har en dusch där också såklart haha!)

(bordet och stolarna ska målas vita dom också!)


Sådär det får räcka så länge, nu har ni ett hum om hur vi bor iallafall! :)

Dagen.

Katten hoppade på mitt huvud hela morgonen och levde rövare i lägenheten, hade precis somnat till när min mamma står och ringer på dörrklockan kvart i 11, en kvart innan jag skulle gå upp. Det var jobbigt, jävla mamma haha. Hon ville kolla på katten och fastnade för henne lika mycket som alla andra och även jag har gjort. Hon är nog fan världens sötaste katt haha! Skulle ha åkt med mamma hem till dunker då men stannade kvar så jag kunde fixa i ordning mig tills vi skulle på mötet på min nya skola klockan 1.

Fy vad nervös jag var haha, att hoppa in i en klass där jag bara känner två stycken efter 1 och ett halvt år är faktiskt ganska läskigt haha! Satt nere hos studievägledaren i nästan en timme för att få ihop alla gymnasiepoäng jag måste ha. Så har lagt in psykologi A och B, som verkar väldigt intressant! 4 av mina vänner går på omvårdnad så jag har hjälpt emma att plugga till ett prov i psykologin och det verkar riktigt roligt faktiskt! Fanns inte så mycket att välja på och matte b är inte obligatoriskt där om det var på LBS så den får jag extra poäng för också :) Fick även bli rättskunskap tror jag det hette, ingen aning m vad det är egentligen, något om lag och rätt typ, kan vara bra att veta något om iallafall, och så ska jag lägga till spanska till trean också. 

Har ett ganska chill schema eftersom jag har läst vissa av de kurserna de håller på med nu. Slutar 20 över 12 på måndagar, sånt är nice haha! Fick även träffa min mentor också, så på måndag börjar jag! Ska till LBS och skriva ut mig, lämna in datorn och göra de sista proven också den här veckan. Sen är min tid på LBS över! :)


En bild på mig från idag :)

who would know more than me?

Dag 2: Bild på en person som vet allt om dig. 
Det är faktiskt två som vet typ allt om mig, min bästa vän och min pojkvän, så här har ni dom!


yeah yeah blah blah

tänkte köra en sån här igen och fullfölja det denna gång!

Dag 1: Den profilbild på din facebook med mest likes.
Heter Pernilla Pe Carlsson på facebook för övrigt :)




första inlägget iår?

Förlåt för den dåliga uppdateringen, eller har inte skrivit någonting. Tog en paus under jul och nyår då jag spenderade all tid med familjen och vännerna.

Mycket har hänt sedan det senaste inlägget, jag och min pojkvän har flyttat ihop i en tvåa på 58 kvadrat med balkong, skaffat en katt, jag ska byta skola osv. 

Fick vårat inernet idag så det kommer komma uppdatering, tro mig! 
Ska även till min nya skola imorgon på möte klockan 1, tjohooo!

over and out! / Pernilla.

RSS 2.0